menu

Maak kennis met Saforya

Tekst: Lifestylebooking.be


Als fibromyalgie-patiënte specialiseerde Saskia zich in zorgmassages en schoonheidszorgen. “Ik vond het zelf verschrikkelijk dat ik nooit eens kon gemasseerd worden, want het was altijd te hard en pijnlijk. Vandaar dat ik mij verdiepte in wat er wel mogelijk was en kwam zo bij de zorgmassage voor oncologische patiënten terecht. Nadat ik afstudeerde, ging ik aan huis, of in het ziekenhuis i.s.m. de vzw zorgmassages. Maar ik voelde meer en meer aan dat ik ook een eigen plekje wilde voor mijn schoonheidsinstituut. Ik ben dan heel toevallig op dit pand gebotst en alles klopte gewoon. Vooraan heb ik mijn winkeltje met sieraden, handtassen en accessoires. Achteraan hebben we alles zelf verbouwd en ingericht als schoonheidsinstituut.”Insert your text here.

Ook voor zorg- en pijnpatiënten

“Naast de klassieke schoonheidsbehandelingen ben ik ook gespecialiseerd in pijnpatiënten (kanker, cvs, fybromyalgie, burn-out, depressie…). Sommige mensen krijgen chemo of zijn nog in behandeling. Je moet heel goed weten welke producten je mag gebruiken, hoeveel druk je mag geven, hoe je de druk best behandelt… en alle contra-indicaties. Er zit ook altijd een verhaal achter. Het is een heel andere aanpak, veel persoonlijker. Vaak komt er ook vanalles los na een massage of behandeling. Ik geef ook coaching en bespreek met de klanten hoe ze thuis tot rust kunnen komen, of leren omgaan met moeilijke situaties… Ik leer hen bepaalde oefeningen aan en dat krijgen ze allemaal mee naar huis.”

Ik wil mijn klanten ook meegeven dat ze tijd voor zichzelf moeten nemen

Slow Beauty, ontspannen schoonheidsbehandelingen

Het concept van Slow Beauty is nog nieuw, maar bij Saforya treed je zeker deze wereld van rust en ontspanning binnen dankzij haar ruim aanbod massages. “Het verschil zit vaak in de aanpak, het is heel persoonlijk en een andere beleving. Bij de anti-stress massage met aromatherapie ga ik kijken welke olie best bij die persoon en de te behandelen zone past. Zo kan ik nog gerichter en dieper werken op specifieke klachten. Het zijn geen harde of pijnlijke massages die ik geef. Het ontspannende staat centraal, zowel therapeutisch als holistisch. Bij de India Bhyanga lichaamsmassage pas ik de olie aan volgens de docha’s of types uit de Ayurveda. Het is heel ontspannend en een unieke beleving, mensen weten vaak niet waaraan ze zich mogen verwachten. Maar de reacties zijn heel positief.”

Natuurlijke huidverzorging, en 100% Belgische merken

Voor de gelaats- en lichaamsverzorgingen werkt Saskia met Sol’Esta en Body & Bess. “Voor mij sprongen deze 2 merken eruit qua natuurlijke producten en het zijn Belgische merken. Body & Bess zijn op mijn pad gekomen doordat ze specifieke producten en behandelingen ontwikkeld hebben voor kankerpatiënten. Bij Sol’Esta sprak de filosofie erachter mij enorm aan, de wereldreizen en holistische aanpak vanuit de Ayurveda. .Sol’Esta legt meer het accent op het ontspannende door de extra massages en werkt huidverbeterend. Ze hebben een ganse lijn producten en aangepaste verzorgingen, volgens huidtype en waarop je wilt werken.”

sol esta_nieuws_saforya.jpg

Mensen zien genieten en tot rust komen

“Ik vind het echt fantastisch”, zucht Saskia met stralende oogjes. “Dit is echt mijn ding. Als ik de mensen zie genieten en tot rust komen op mijn tafel, daar doe ik het voor. Ik heb zelf veel meegemaakt in mijn leven en was hier echt naar op zoek. Als ik zelf dat momentje tijd voor jezelf kan meegeven met mijn klanten, daar doe ik het voor. Dat maakt van mij een heel gelukkige vrouw. Elke letter in de naam Saforya staat voor een gebeurtenis die ik heb meegemaakt in mijn leven, zowel goede als slechte dingen. Die hebben mijn pad gekruist en daardoor ben ik zelf enorm veranderd en gegroeid. Mijn levensweg zit er in verwerkt. Ik wil mijn klanten ook meegeven dat ze tijd voor zichzelf moeten nemen. Zodat ze tot hun kern komen en terug leven in het hier en nu.”

Boek online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.

Verder lezen

Messenger logo
Chat