menu

Maak kennis met Saforya

Tekst: Lifestylebooking.be


Als fibromyalgie-patiënte specialiseerde Saskia zich in zorgmassages en schoonheidszorgen. “Ik vond het zelf verschrikkelijk dat ik nooit eens kon gemasseerd worden, want het was altijd te hard en pijnlijk. Vandaar dat ik mij verdiepte in wat er wel mogelijk was en kwam zo bij de zorgmassage voor oncologische patiënten terecht. Nadat ik afstudeerde, voelde ik meer en meer aan dat ik ook een eigen plekje wilde voor mijn holistische praktijk. Ik ben dan heel toevallig op dit pand gebotst en alles klopte gewoon. Vooraan heb ik mijn winkeltje met natuur producten, sieraden, handtassen en accessoires. Achteraan hebben we alles zelf verbouwd en ingericht als schoonheidsinstituut.

Ook voor zorg- en pijnpatiënten

“Naast de holistische schoonheidsbehandelingen ben ik ook gespecialiseerd in zorgklanten (kanker, cvs, fybromyalgie, burn-out, depressie…). Sommige mensen krijgen chemo of zijn nog in behandeling. Je moet heel goed weten welke producten je mag gebruiken, hoeveel druk je mag geven, hoe je de druk best behandelt… en alle contra-indicaties. Als zorgklant draag je ook altijd een heel verhaal met je mee, het is dan ook een heel andere aanpak, veel persoonlijker. Vaak komt er ook vanalles los na een massage of behandeling. Ik geef ook coaching en bespreek met de klanten hoe ze thuis tot rust kunnen komen, of leren omgaan met moeilijke situaties… Ik leer hen bepaalde oefeningen aan daar  kunnen ze dan thuis mee aan de slag.

Ik wil mijn klanten meegeven dat ze tijd voor zichzelf heel belangrijk is 

Slow Beauty, ontspannen schoonheidsbehandelingen

Het concept van Slow Beauty is nog nieuw, maar bij Saforya treed je zeker deze wereld van rust en ontspanning binnen dankzij haar ruim aanbod massages en holistische verzorgingen. “Het verschil zit vaak in de aanpak, het is heel persoonlijk en een andere beleving. Bij de anti-stress massage met aromatherapie ga ik kijken welke olie best bij die persoon en de te behandelen zone past. Zo kan ik nog gerichter en dieper werken op specifieke klachten. Het zijn geen harde of pijnlijke massages die ik geef, het ontspannende staat centraal, zowel therapeutisch als holistisch. Bij de India Bhyanga lichaamsmassage pas ik de olie aan volgens de docha’s of types uit de Ayurveda. Het is heel ontspannend en een unieke beleving, mensen weten vaak niet waaraan ze zich mogen verwachten. Maar de reacties zijn heel positief.

Natuurlijke huidverzorging, 100% merken die faire trade werken

Voor de gelaats- en lichaamsverzorgingen werkt Saskia enkel met natuurlijke en meestal 100% biologische producten. Er wordt ook gekeken naar de producent van de producten die moet faire trade werken en zoveel mogelijk homemade en handmade produceren en de verpakkingen moeten zoveel mogelijk ' Zero Waste ' zijn.' "De merken waar ik mee werk daar spreekt de filosofie erachter mij enorm aan, ik hou vooral van een holistische aanpak vanuit de Ayurveda of behandelingen vanuit het Oosten."

nullnull

Mensen zien genieten en tot rust komen

“Ik vind het echt fantastisch”, zucht Saskia met stralende oogjes. “Dit is echt mijn ding. Als ik de mensen zie genieten en tot rust komen op mijn tafel, daar doe ik het voor. Ik heb zelf veel meegemaakt in mijn leven en was hier echt naar op zoek. Als ik zelf dat momentje tijd voor jezelf kan meegeven met mijn klanten, daar doe ik het voor. Dat maakt van mij een heel gelukkige vrouw. Elke letter in de naam Saforya staat voor een gebeurtenis die ik heb meegemaakt in mijn leven, zowel goede als slechte dingen. Die hebben mijn pad gekruist en daardoor ben ik zelf enorm veranderd en gegroeid. Mijn levensweg zit er in verwerkt. Ik wil mijn klanten ook meegeven dat ze tijd voor zichzelf moeten nemen. Zodat ze tot hun kern komen en terug leven in het hier en nu.”

Boek online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.

Verder lezen

Messenger logo
Chat